Καφενείο #2

Ωπ! Καλωσόρισες! Λίγο νωρίτερα απ’ ότι υπολόγιζα, αλλά μιας και ήρθες, κάτσε να φτιάξω καφεδάκια κι έρχομαι να τα πούμε…!

6, 7 και 8 Οκτώβρη πραγματοποιείται το Φεστιβάλ Των Κοινών (Commons Festival), στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, στην Αθήνα. Πρόκειται για την απόλυτη συνάντηση συνεργατικών εγχειρημάτων που παράγουν και προασπίζουν κοινά αγαθά. Την Κυριακή 8/10, θα βρίσκονται και οι Γλαρόλυκοι εκεί με μπόλικα αυτοκόλλητα!

Για όσους και όσες θέλουν να αποκτήσουν τα προαναφερθέντα αυτοκόλλητα, αλλά δεν προλαβαίνουν να έρθουν απ’ το Commons Festival, θα μπορούν από δω και στο εξής να τα προμηθεύονται (εντελώς δωρεάν, φυσικά) απ’ τον φιλόξενο χώρο του Hackerspace, Αμπατιέλλου 11, Αθήνα, τρία στενά νότια του ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθέριος. [αναλυτικά].

Αν σου αρέσει η λογοτεχνία και ψάχνεις συνεχώς νέους δημιουργούς, τότε το καταπληκτικό stixoi.info είναι ο ιδανικός προορισμός για σένα! Δεκάδες νέα ποιήματα δημοσιεύονται καθημερινά από μία υπερδραστήρια και εξαιρετικά φιλική κοινότητα.

Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, σου προτείνω να επισκεφτείς το Enfo.gr. 790 (!) αρθρογράφοι δίνουν το δικό τους στίγμα στο Ελληνόφωνο διαδίκτυο γράφοντας κυριολεκτικά για τα πάντα. Θα μπορούσες να γίνεις κι εσύ ένας απ’ αυτούς!!

Η ιστοσελίδα ΤοΒιβλίο ανακοίνωσε την έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο 2018, εγχείρημα το οποίο τίμησαν πέρυσι με την παρουσία τους 103 λογοτέχνες και 34 εικαστικοί! Περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ.

Αξίζει να ακολουθήσεις το «Μολύβι και Χαρτί» . Υπερ-πλήρες ιστολόγιο με τακτική ενημέρωση και ποικιλία θεμάτων για όλα τα γούστα, από σχολιασμό της επικαιρότητας και συνταγές, μέχρι διηγήματα διαφόρων μεγεθών, προσωπικές σημειώσεις κ.α.

Αυτά τα λίγα για σήμερα. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μην αμελήσεις να κάνεις μια εγγραφή ώστε να ενημερώνεσαι για νέες δημοσιεύσεις και ελπίζω να σε δω την Κυριακή στο Commons Festival. 😉 Καλή συνέχεια!!