Καφενείο #1

Πέρνα, κάθισε, πες μου τι καφέ να κεράσω και θα σου πω κουτσομπολιά και νέα! 😉

Η καλή μου φίλη Κανελλία ξεκίνησε (επιτέλους) να δημοσιεύει τη σειρά ιστοριών της «Όταν τα ζώα συζητούν». Μέχρι στιγμής έχουν ανέβει οι «Κότες» και τα «Πρόβατα» – και είναι πραγματικά υπέροχα. Ακολούθησε την για περισσότερα!

Ο συγγραφέας Κώστας Βουλαζέρης κοινοποίησε μέσω του προφίλ του στο Diaspora, ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο πάνω στις «αυτόματες γραφές» , μία ιδιαίτερη μέθοδο λογοτεχνικού πειραματισμού με… απρόσμενα αποτελέσματα.

Θεωρώ χρέος μου να σου συστήσω τον εξαιρετικό Γιάννη Φαρσάρη, εμπνευστή της ανοιχτής βιβλιοθήκης OpenBook και συγγραφέα του καταπληκτικού «Φόβος κανένας» , το βιβλίο με τα 29 μικροδιηγήματα που θα σε καθηλώσουν.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάνυσμα, αποκλειστικά σε έντυπη μορφή, η «3η Ομαδική Ποιητική Συλλογή» . Στις σελίδες 112 και 113 θα βρεις κι εμένα, ενώ στις σελίδες 183 ως 187 θα βρεις την Κανελλία (που προανέφερα) με 4 κείμενα.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΤοΒιβλίο – σε έντυπη και (ελεύθερη) ψηφιακή μορφή – η συλλογή σύντομων ιστοριών, με τίτλο «Ιστορίες Μπονσάι» . Στη σελίδα 141 φύτεψα κι εγώ ένα δεντράκι! Μπορείς να το διαβάσεις εδώ.

Για το φίλο που ρώτησε γιατί είναι απενεργοποιημένα τα σχόλια: Προσπαθώ να κρατώ το blog όσο πιο «καθαρό» και ευανάγνωστο γίνεται. Μπορείς πάντα να επικοινωνείς μαζί μου μέσω της σχετικής φόρμας ή/και μέσω Telegram.

Κατέφθασαν τα πρώτα γλαρολυκαυτοκόλλητα [Σχέδιο 1] [Σχέδιο 2]. Ιδανικά για το laptop, το desktop, το tablet, το κινητό, το ψυγείο, το γραφείο, τη μούρη κάποιου που δεν αντέχεις να κοιτάς. Μη ντρέπεσαι, πες μου και θα σου στείλω!

Προστέθηκε στη σελίδα δυνατότητα διαμοιρασμού. Κάτω από κάθε άρθρο θα βρεις 3 εικονίδια, το πρώτο είναι για εκτύπωση, το δεύτερο για αποστολή μέσω email και το τρίτο για κοινοποίηση σε πάνω από 100 διαθέσιμα δίκτυα.

Παρά τη μικρή (έως ανύπαρκτη) παρουσία μου στα κοινωνικά δίκτυα, οι Γλαρόλυκοι κατάφεραν να αγγίξουν τριψήφιο αριθμό προβολών ημερησίως. Το μοναδικό που μπορώ να πω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ!! Καλή μας συνέχεια! ❤